miércoles, junio 21, 2006

POR FIN!!!!!!

HOLA A TODOS, solo deciros que los que querais venir a NUeva York ya teneis apartamento.. ayer firme el contrato de alquiler de el apartamento que esta en el ?Numero 200, W145 st Apt 5 de Nueva York NY.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ai, ai, ai que ens tocarà fer el trasllat a la vegada!!!!!!!!!! Nos el farem el dia 4 i tu??? Quan marxes de la teva habitació????
Me'n alegro de que estiguis més animat i menys enfeinat per escriure... Que aquest blog és el que ens manté en viu i en directe amb tu i que ens has d'explicar tot el que passa més sovint....

Un petó cunyadet.

Anónimo dijo...

donde hay que apuntarse para pedir numero?!!!jauajauajau,enorabuena tiuuusssss!!

Anónimo dijo...

Ei, me n'alegro molt! sé que era molt important per tú aquest canvi, fes fotos i penja-les va! Si necessites ajuda pel trasllat m'apunto i em passo i després anem a sopar al Malecon :)
Per Andorra tot bé, Ah! m'he fet unes ulleres noves, fliparàs quan les vegis.
Una abraçada
Rouse

Anónimo dijo...

Per fi!!!!!!!,estic molt contenta, ho necesitabes quasi amb urgencia!!!.Ara ja sols et falta el permiset i estaras tranquil del tot.Segur qu'ara " t'agobiaras" menos,el tenir un espai propi es molt important per portar be el dia a dia, i tambe podras sopar unes amanidetes de les que tant t'agraden, no les trovabas a faltar?????.
Un peto molt fort. Mama