jueves, mayo 18, 2006

Y 14 ANYOS DESPUES...


Bueno pues ya tocaba no?!?!?!? Ayer fui a ver ell partido con Teddy y Iliana, que nervios!!!! me pensaba que iva a pasar lo de siempre "han jugado bien, pero..." pero no!!!!! gracias Eto'o!! gracias Belletti!!!!

Vaya una se debe haber montado en Barcelona!!!!

Hoy tambien se va Valeria.... feliz viaje!!!!

7 comentarios:

Jordi dijo...

Enrico, es va montar el sarau més gros que he vist en la meva vida!!
Després del partit vam decidir anar baixant per Balmes cap a Canaletes i la marea humana cada cop s'anava fent més grossa... tots els cotxes i les motos amb banderes i pitant sense parar! Un cop arrivats a l'alçada de la Gran Via allò era UN AUTÈNTIC ESPECTACLE, ...bengales, banderes, pitos, motos accelerant, ...un grupet de polícies amb els collons per corbata..., la gent enfilada als semàfors, ...en els semàfors en vermell la gent baixant dels cotxes i les motos per abraçar-se, botar, onejar les banderes, ...en fi: IMPRESSIONANT DE VERITAT!!
Quan vam arribar a Canaletes... no comments... no sabria ni com descriure't l'eufòria desbocada que s'hi podia respirar... des de la nostra posició veiem els edificis del voltant de la Rambla de Canaletes completament enlluernats per les bengales, semblava una batalla campal, ...apart de que era pràcticament impossible d'arribar-hi per la quantit de gent que hi havia apilotonada ...ara veure qui tenia collons de posar's-hi al ben mig del fregat!
Després vam anar pujant de nou per Balmes (...2 o 3 hores després del partit) i encara hi havia cotxes i motos que baixaven embogits entre sirenes i banderes, de fet s'estava començant a formar una caravana que cada cop s'anava aturant més amunt, ...que jo pogués veure, els cotxes van arribar a estar aturats fins a l'alçada de Balmes amb Roselló!! ...i això tant sols era Balmes... a la resta de carrers principals, más de lo mismo!! En fi, REALMENT DIGNE DE VEURE-HO ...I VIURE-HO!! T'hagués encantat ser-hi!!
He posat algunes de les fotos que vaig fer amb el mòbil al meu blog, difícil d'oblidar!
FORÇA BARÇA!!!

Anónimo dijo...

Henry, a Valls tampoc va faltar ambient. Davant la Penya Barça de la plaça dels Quartels es va liar una bona i des de casa meva es sentien les pitades, cotxes fins les tantes pels carrers, ja veus.
Espero que la despedida de la Valeria hagi anat bé.
Ja he obert el DVD amb les fotos del viatge,etc... Mil gràcies!! Ets un màquina

Anónimo dijo...

Que bien me sentí con los moros en Casablanca. Ni un ruido, ninguna celebración... Ala Madrid!!

Anónimo dijo...

Cunyadet!!!!!!!!!!!!! Que a casa nostra vam veure la 2ª part del partit, t'ho pots creure, el teu germà, una mica futbolero??? I no veient bitxos?????I el teu germà quan jo ja estava histèrica dels nervis va i diu, ara marcarà l'etoo i només va faltar després el belletti, la veritat és que va ser molt emocionant, a Reus, només se sentien cohets per tot arreu i bueno després els cotxes pitant, etc.

Un petonet, ens parlem diumenge.

Jordi dijo...

No puc creure!!! Sóc incapaç de visualitzar al Txesco assegut a la vora del sofà i nerviós amb un partit de futbol!! encara sort que va dir que marcaria l'Eto'o i no el Figo o el Koeman...!!jajajaja!!!...o bé és la prova més evident de que va ser l'event televisiu més vist de la història o és que s'ens està convertint...
Així m'agrada Txesco!!

Francesc Catala dijo...

Tony tio, como RENCO que eres, no esperaba otros comentarios tuyos, pero mira quien se pica la liga pierde, la copa de europa .....
Lo mejor de todo es que dentro de unos años cuando estes con Tony petit mirando un Barça-Madrid y el este vitoreando el triunfo del Barça.. llegara el momento mas esperado por todos...Cuando te diga en perfecto catalan con deje de Lleida "MIRE PARE EL BARÇA ES EL MILLOR..." y seguidamente le diras alguna chorrada en castellano para poder salir del apuro y Tony le dira a Eva...COM PARLA EL PARE QUE NO L'ENTENG...

Anónimo dijo...

MAMARRACHO!!