viernes, diciembre 02, 2005

YA ESTAN AQUIIIIIII IIIIII!!!


UN PACHA EN NUEVA YORK!?!?!?!?

MIHERMANOU Y NURIA EN EL ROCKEFELLER CENTER

LOLES EN IDEM...

EN VIVO LA PISTA ES MUCHO MAS PEQUEÑA!!

CARTIER SE HA CURRADO UN BUEN "DISPFRAZ" DE NAVIDAD (YA PODRAN!!!!)




ÁNGELES BLANCOS, NO COMO LOS DE MACHIN...

Hoy han llegado Francesc i Nuria a NUeva York!!!! les he ido a buscar al aeropuerto, la verdad es que todo muy puntual!. A las 12 he ido a trabajar como es nioormal, pero habia pedido a ver si podia salir houy un poco antes ya que llegaban a eso de las 3,45 y queria estar para cuando llegasen, o sea que he salido a las 2,15 del trabajo (suete que no habia mucha gentre hoy).

Han llegado y hemos idoa dejar las maletas a casa y a comprar cojines y un edredon para que ellos durmieran, ibamos a comprar un colchon pero nos han cerrado las tiendas a eso de las 7,30 y al final no hemos podido, mañana iremos Franccesc y yo a buscarlo antes de ir a trabajar... ellos estaran todo el dia paseando tranquilamente... cuando acabe yo del Saravanaas a eso de las 3 de la tarde me llamaran y me diran donde estan para ir con ellos para el resto de la tarde... creo que les gustara Nueva York!!!
Despues de comprar el colchon hemos idoa la 42 a times square para que veyesen las luces, las pantallas y la locura en directo.... alli bnios hemos encontrado con Loles, depues de Times Qquare hemos idoal Rockefeller Center , estaba el famoso árbol de Navidad y la famosa pista de hielo (por ciero mucho mas pequeña de lo que parece en tv) depues de eso ya hemos subido por la 5ta avenida hasta la calle 59, que es donde empuieza Central Park, de alli yas nos hemos ido a casa, Frances y Nuria llevaban casi 24 horas sin dormir y ya estaban reventados (normal!!), ademas hacia estya noche bastante frío!!!BUeno mañana otro dia, ya contare!!! tendremos que perfilar unos itinerarios mas o menos para poder aprovechar bien el tiempo!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Panrico, dona records a la parella de turistes! I fes el favor de comprar un llit de 100!

Imma

Anónimo dijo...

Hola familia!!!! Què bé,que bé, què bé!!!! Espero que us ho passeu molt molt bé!!! I sobre tot, al quarto ORGANTZACIÓ a veure si prendreu mal tots amuntegats per allí!! jajaja!! JA EM VEIG EL FRANCESC, L'ENRIC CRIDANT ALLÒ D'ORGANITZACIÓ, ORGANITZACIÓ, ORGANITZACIÓ COLLONS!!!!(I EL FIDEL AMAGAT PER ALLÍ...)JAJAJAJAJA!!!!
Jo marxo demà cap als Alps , ...a complir un somni: esquiar tota una setmana sencera i en un escenari propi de campionat del mon d'esqui ( www.ski-tignes.com www.valdisere.com www.valdisere2009.org ).... estic que ja em pujo per les parets com podeu imaginar els que sabeu el que m'agrada aquest esport...!!! és a dir que sort que les bruixes ja han tornat del seu periple atlàntico-brasiler perque sino estaríem tota la familia desperdigada per aquests mons de déu!!cuideu-vos molt i sobretot: PASSEU-VOS-HO DE P. MARE!!!!!! Petons i abraçades!!!
ME VOOOOOYYYYY!!!!!!
JORDI
PD1. Com estimo al legislador español que va fer que la Constitució Española s'aprovés dos dies abans que el dia de la Immaculada Concepció...!!! TOMA PUENTE!!! JAJAJAJAJA!!!!
PD2. Per cert, MOLTES FELICITATS IMMA!!!!

Anónimo dijo...

Jo si que ting a tota la famili desperdigada, si no fos perque fa 4 dies qu'he tornat amb faria molta enveja, de totes maneras,amb fa molta enveja , sobretot NY.
Fa fret?????,aqui si, plou i fa un fret que pela.
Enriquet,qu'estas content?????, durant uns dies tindras que fer de guia , per als turistes , aprofitat
i cobrat amb especies (algun bon dinar,alguna bona entradeta per algun espectacle,alguna excursió, etc...)no et privis de res,ja qu'el hotel els surt gratis.
Per cert,heu llogat un urbano per posar ordre a la habitacio?, o feu torns??.
Passeu molt be,tots plegats ,i fins aviat.
P.D.per els turistes, la gordi es porta molt,molt bé.
molts petonets de l'agüelilla i meus.
La Mammmmmma!!!!!!!!!!.

Anónimo dijo...

Acabo de veure el temps a la TV a NY. -2º/4º i nevant, qu'esperabant qu'arribessin els turistes per començar a fer fret????. compreu un edredon ben gruixut, i tapeusa bé. Nuria , ja pots començar a mirar gorrets, et feran falta, a NY. quand bufa sembla qu'et caiguin les orelles, aixo va tambe per els homenets de la casa.
Un peto molt fort i divertiuse tot el que pugueu.
Isabel .

Anónimo dijo...

Hombre familia!!! Per Tignes de conya!! no para de nevar i hi ha una neu que no vegis!!! llàstima que els dies estan sortint força tapadots,pero bueno ja millorarà!!! El millor de tot: que son dies de vacances, ja és dilluns i continuo amb el cap a dissabte, no té preu!! ja em podeu anar regalant números de la lotería que lo que millor sabré fer en aquesta vida serà viure de collons!!Vinga va, no sigueu tacanyos...no trencareu el destí d'un número 1 en una especialitat no?? Ja anirem informant de la setmaneta!!
New Yorkers, tapeu-vos bé i camineu molt, que NY és CARRER CARRER i més CARRER!!!Que disfruteu molt!!! Petons i abraçades!!!!!
La Bomba Tomba

Anónimo dijo...

Actualitzeu el blog, que vull veure fotos de tots vosaltres!!
La Bomba Tomba